Till markägare

Då vi vet att gässen emellanåt kan göra stor skada på odlingar och att det kan vara svårt för er som markägare att hinna med att mota gäss eller själva jaga dom på ett effektivt vis, ställer vi gärna upp och hjälper till.

Hör av er till någon av oss (se under Kontakt) så kan vi säkerligen komma fram till något radikalt - genom jakt eller andra skrämselåtgärder. Vi får hela tiden in nya jaktområden på fågel så kontaka oss för många goda referenser

 Har du frågor kring upplägg mm hör er till någon av oss i Gåsriket så kommer vi gärna och presenterar våra idéer. Vi tar även emot uppdrag inom andra delar av jakt och förvaltning t.ex bock jakt under några dagar i augisti-september. Då vi har vana vid att arrangera dessa jakter så kan vi lova er ett gott samarbete även inom denna jaktform. Vill ni som markägare få hjälp med råd mm omkring er fastighets utvecklingsmöjligheter inom jakt och naturturism hör av er så kommer vi och presenterar lite ideér. Vi kan även hjälpa er med jaktplanering och passröjning och lättare skogsröjningar. Vi har i företaget tillgång till personal med utbildning inom skogsvård.